top of page

LID WORDEN?

Beste sympathisanten van de Rotselaarse Reuzengilde.

Onze vereniging bestaat ondertussen al enkele jaren.
Na de succesvolle Reuzenstoeten in september 2017 en 2019 waren onze Reuzen nog te bewonderen tijdens de Wezemaalse, Werchterse en Rotselaarse kermissen, mochten we deelnemen aan het Tilloenkse reuzenfeest en waren we uitgenodigd tijdens de Gordel in Tervuren.

Maar ook in Tienen en Waasmont mochten we ons van onze 'grootste' en mooiste kant tonen. Zelfs de wielrenners van het WK in 2021 werden luidruchtig door onze drie Reuzen aangemoedigd en dat was de beeldregisseur niet ontgaan. De luchtbeelden van onze fier opgestelde Reuzen werden over de hele wereld verspreid!
Onze toekomstplannen zijn om tijdens het weekend van 17 & 18 september 2022 terug wat leven in Rotselaar dorp te brengen. Samen met enkele verenigingen en met de steun van het gemeentebestuur hebben we voor die twee dagen een stevig programma in elkaar gebokst!

Dit vindt u onder deze knop:

Zo zullen we onder andere onze Vierde Reus of beter Reuzin aan u voorstellen!
Maar koken kost geld en vermits wij als jonge vereniging volledig afhankelijk zijn van de belangeloze inzet en financiering van enkele mensen zijn we dringend op zoek naar meer leden. (Ook voor onze subsidies natuurlijk)
Daarom durven wij aan u, zonder enige verplichting, vragen om lid te worden van onze Reuzengilde. Voor een schamel bedrag van € 20/ jaar kan u ons steunen.
In ruil houden wij u op de hoogte, nodigen wij u uit op onze manifestaties  met extra voordelen maar bovenal houden wij dan Reuzeveel van u! 
 

Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is € 20 (€ 15 voor een tweede huisgenoot) over te schrijven op het rekeningnummer:

BE89 9731 6257 7185
Rotselaarse Reuzengilde
p/a Langestraat 24/4
3111 Wezemaal

Met vermelding van uw naam en adres en liefst ook e-mailadres.

Deze gegevens blijven privé en worden dus niet met anderen gedeeld

 

Met vriendelijke REUZENgroeten, alvast bedankt en tot in september!

bottom of page